Dispositivos e acessórios
Hokkaido Cupcakes
Preparação 10min
Total 45min
5 pieces
Ingredientes
-
egg yolks (approx 3 yolks)45 g
-
caster sugar70 g
-
vegetable oil20 g
-
full cream milk45 g
-
superfine flour sieved60 g
-
egg whites (approx. 4 whites)135 g
-
cream of tartar (opcional)⅛ tsp
-
whipping cream200 g
-
instant custard powder10 g
-
icing sugar to garnish1 tsp
-
fresh mixed berries to garnish50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
95 mg
Proteína
7 g
Energia
1304 kJ /
312 kcal
Gordura
20 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Party Bites
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Beef and Dumpling Stew
1h 55min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Nenhuma avaliação
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Trader's Rice with Tuna Gulai and Acar
1h 40min
Brownie Brittle
40min
Rainbow Cake
2h 45min
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit (TM5)
30min
Jelly Earthworms in Chocolate Soil
3h
American-style pancakes
40min
Waffle cones
35min
Steamed Siew Mai
5h
Rosalinda Tart (Fancy Pineapple Tart)
1h 30min