Dispositivos e acessórios
Sticky Gochujang Marinade
Preparação 5min
Total 10min
400 g
Ingredientes
-
coarse sea salt2 pinches
-
cider vinegar40 g
-
Korean chilli paste (gochujang)130 g
-
Conference pears cut in pieces (2 cm)150 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in rounds (5 mm)15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
1451.5 mg
Proteína
4.7 g
Energia
502.7 kJ /
120.2 kcal
Gordura
2.1 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
22.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Magical Marinades
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Quick Flatbreads
20 Min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme
55 Min
Beef Satay with Rainbow Noodles
1 Std. 30 Min
Char Siu Bao Buns with Pickled Carrots
4 Std.
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2 Std. 15 Min
Lamb Meatballs, Minty Pea Houmous and Flatbreads
1 Std. 15 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 Min
Char Siu Marinade
10 Min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 Std. 10 Min
Turkish Spiced Lamb Bites
1 Std. 30 Min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 Std. 40 Min