Dispositivos e acessórios
Sticky Gochujang Marinade
Preparação 5min
Total 10min
400 g
Ingredientes
-
coarse sea salt2 pinches
-
cider vinegar40 g
-
Korean chilli paste (gochujang)130 g
-
Conference pears cut in pieces (2 cm)150 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in rounds (5 mm)15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
1451.5 mg
Proteína
4.7 g
Energia
502.7 kJ /
120.2 kcal
Gordura
2.1 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
22.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Magical Marinades
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sticky Sesame Chicken
40min
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
4h 15min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min
Basil Pesto
10min
Tikka Paste
1h
Butter Chicken
50min
Char Siu Marinade
10min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Cheese Puffs with Whipped Honey Cream Cheese
1h 5min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min