Dispositivos e acessórios
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
Preparação 1h
Total 2h 30min
4 portions
Ingredientes
Basil Pasta Dough
-
fresh basil leaves30 g
-
large eggs3
-
00 flour330 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Ravioli Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
bread15 g
-
unsalted butter diced25 g
-
onions quartered120 g
-
asparagus woody ends discarded100 g
-
large raw prawns, peeled deveined30 g
-
egg yolk1
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
00 flour for dusting
Cooking
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt1 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1280.4 mg
Proteína
23.4 g
Energia
2320.4 kJ /
554.6 kcal
Gordura
19.4 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
8.3 g
Hidratos de carbono
70.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Spinach and Ricotta Ravioli
1h 30min
Sesame salmon and pea soup
1h
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1h 25min
Fresh Pasta Dough
1h
Limoncello Tarts
3h 15min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min
Bloody Mary Soup
25min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Crab Tart
2h 30min
Crab & Prawn Linguine
25min