Dispositivos e acessórios
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
Preparação 1h
Total 2h 30min
4 portions
Ingredientes
Basil Pasta Dough
-
fresh basil leaves30 g
-
large eggs3
-
00 flour330 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Ravioli Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
bread15 g
-
unsalted butter diced25 g
-
onions quartered120 g
-
asparagus woody ends discarded100 g
-
large raw prawns, peeled deveined30 g
-
egg yolk1
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
00 flour for dusting
Cooking
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt1 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1280.4 mg
Proteína
23.4 g
Energia
2320.4 kJ /
554.6 kcal
Gordura
19.4 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
8.3 g
Hidratos de carbono
70.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2 godz.
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Bloody Mary Soup
25 min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 godz. 30 min
Pizza Capricciosa
1 godz. 35 min
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Tikka Paste
1 godz.
Peppercorn Sauce
30 min
Thai Fishcakes
1 godz. 10 min
Crab & Prawn Linguine
25 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min