Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g dried mushrooms
- boiling water, for soaking
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 1000 - 1200 g beef bolar blade roast, cut or trussed into a square shape
- 100 g dry white wine
- 100 g water, plus an extra 1 tablespoon
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tbsp cornflour (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1923.5 kJ / 458 kcal
- Proteína
- 48.9 g
- Hidratos de carbono
- 16.5 g
- Gordura
- 19.5 g
- Gordura saturada
- 5.4 g
- Fibra
- 10.4 g
- Sódio
- 400.5 mg
Receitas alternativas
Layered chicken dinner
1 Std. 45 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Poached eggs
25 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 Std.
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 Std. 15 Min
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
Chicken and cashews
55min
Meatloaf with red sauce
1 Std. 15 Min
Chicken velouté meal
40 min
Creamy honey mustard chicken
1h