Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 750 g beef fillet, trimmed
- fresh flat-leaf parsley, for garnishing
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 20 g salted butter
- 4 pieces streaky bacon (rindless), cut into pieces (3 cm)
- 8 pickling onions
- 200 g button mushrooms, cut into halves
- 2 dried bay leaves
- ground black pepper, to season
- 100 g red Burgundy wine (see Tips)
- 40 g tomato paste
- 2 carrots, peeled
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 200 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 3 tbsp plain flour (see Tips)
- salt, to season
- crusty bread, to serve (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3037.4 kJ / 723.2 kcal
- Proteína
- 58.7 g
- Hidratos de carbono
- 32.5 g
- Gordura
- 38 g
- Gordura saturada
- 15.7 g
- Fibra
- 7.9 g
- Sódio
- 1504 mg
Receitas alternativas
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Hungarian goulash
1h 30min
Chicken cacciatore
50 Min
Beef stroganoff
35 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Southern-style pork and bean casserole
40 λεπτ.
Chicken à la king
40 λεπτ.
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min