Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1600 g apă
-
2
cuburi de concentrat vegetal (pentru 0,5 l), fărâmițate
ou 2 lingurițe cu vârf concentrat pastă de legume - 80 g parmezan, tăiat bucăți (3 cm)
- 60 g șalote, tăiate jumătăți
- 80 g unt, tăiat bucăți
- 20 g ulei de măsline extravirgin
- 640 g orez pentru risotto (de ex. Carnaroli, Arborio), timp de fierbere 14-15 minute
- 120 g vin alb, sec
- 1 - 2 lingurițe sare, sau după gust
- Nutrição
- por 1 porție
- Energia
- 1450 kJ / 347 kcal
- Proteína
- 7 g
- Hidratos de carbono
- 50 g
- Gordura
- 12 g
- Gordura saturada
- 6 g
- Fibra
- 1.4 g
- Sódio
- 804 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Budincă de orez
55 min
Mojito
5 Min
Chifteluțe din conopidă și brânză, cu sos cu smântână
Nenhuma avaliação
Cidru cu rom și unt de arțar
Nenhuma avaliação
Vin spumant cu lămâie
Nenhuma avaliação
Sorbet de litchi cu vodcă
Nenhuma avaliação
Spaghetti Vongole
Nenhuma avaliação
Brunch est-european
Nenhuma avaliação
Brunch englezesc
Nenhuma avaliação
Crostini cu pastă de măsline și carne de vită
Nenhuma avaliação
Supă cu tăiței
35 min
Sirop de Lemon grass și ghimbir
Nenhuma avaliação