Dispositivos e acessórios
Karamel parfait
Preparação 20min
Total 7h
10 stuks
Ingredientes
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
6 g
Energia
1801 kJ /
430 kcal
Gordura
33 g
Fibra
0.6 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Karamel maken
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1h 10min
Koffiedessert
15min
Tempé
48h
Duitse brunch
1h 15min
Scandinavische hamburger
4h 10min
Crème karamel (flan)
5h 30min
Pêche Melba
Nenhuma avaliação
Baba met rum
Nenhuma avaliação
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Walnoot Brittle
1h 30min