![Mock Fin Soup Mock Fin Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9bcf948975ff0e46df9fa84d8a7ea1ad/Derivates/8bbe9ae84913b17251f5bf3ffcd3f8645ae8491b.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 800 g water
- 30 g chicken stock powder, homemade or store-bought
- 300 g chicken fillets, cut in thin strips
- 20 g dried black fungus, soaked to soften, stems removed, cut in thin strips
- 30 g dried scallops, soaked to soften, smashed to shred
- 4 dried shiitake mushrooms, rinsed, soaked to soften, stems removed, cut in thin strips
-
4
tbsp cornflour (starch)
ou 4 tbsp water chestnut flour - 80 g glass noodles, soaked to soften, cut in 3 cm strips
- 20 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 2 pinches white pepper powder
- 2 eggs, lightly beaten
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opcional)
- 1 - 2 tsp toasted sesame oil
- 1 - 2 tbsp black vinegar
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 539 kJ / 129 kcal
- Proteína
- 10 g
- Hidratos de carbono
- 11 g
- Gordura
- 5 g
- Gordura saturada
- 1 g
- Fibra
- 1 g
- Sódio
- 127 mg
Receitas alternativas
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 Std. 45 Min
Authentic Meat Floss
1h 40 min
Rice Wine Chicken
30 min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10 min.
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Salted Chicken
5h 10 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1sa 5 dk
Sesame Crème
10min
Lemon Chicken
25 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Shallot Oil
25 min