Para preparar esta receita precisa do Protetor da lâmina Bimby®.

Para preparar esta receita precisa do Protetor da lâmina Bimby®. Saiba mais

Mock Fin Soup
TM6 TM5

Mock Fin Soup

3.7 ( 7 avaliações )

Ingredientes

  • 800 g water
  • 30 g chicken stock powder homemade or store-bought
  • 300 g chicken fillets cut in thin strips
  • 20 g dried black fungus soaked to soften, stems removed, cut in thin strips
  • 30 g dried scallops soaked to soften, smashed to shred
  • 4 tbsp cornflour (starch)
    ou 4 tbsp water chestnut flour
  • 4 dried shiitake mushrooms rinsed, soaked to soften, stems removed, cut in thin strips
  • 80 g glass noodles soaked to soften, cut in 3 cm strips
  • 20 g light soy sauce
  • 2 pinches white pepper powder
  • 10 g dark soy sauce
  • 2 eggs lightly beaten
  • 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opcional)
  • 1 - 2 tsp toasted sesame oil
  • 1 - 2 tbsp black vinegar

Nutrição
por 1 portion
Energia
129 kcal / 539 kJ
Proteína
10 g
Gordura
5 g
Hidratos de carbono
11 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
1 g
Sódio
127 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas