Dispositivos e acessórios
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
Preparação 10min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
Prawn meatballs
-
minced pork100 g
-
fresh prawn flesh150 g
-
fresh water chestnuts peeled30 g
-
salt¼ tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
sesame oil dark (roasted)½ tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
Soup base
-
water1500 g
-
chicken stock powder2 tsp
-
salt1 tsp
-
white pepper powder1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed10
-
cabbage cut in 4 cm squares300 g
-
fried fish maws soaked to soften, cut in 5 cm length (see tip)50 g
-
fresh coriander to garnish1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
515 mg
Proteína
8 g
Energia
527 kJ /
126 kcal
Gordura
4 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Homemade Fish Ball Soup
2h
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chicken porridge with century egg
30min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Taiwanese three cup chicken
20min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Yam Rice
45min
Tomato-egg soup
20min
Teochew Seafood Porridge
45min