Dispositivos e acessórios
Luo bo gao (radish cakes)
Preparação 25min
Total 25h 20min
10 slices
Ingredientes
-
plain flour30 g
-
rice flour150 g
-
water plus extra for soaking1400 g
-
salt2 tsp
-
dried shiitake mushrooms4 - 5
-
boneless skinless pork belly cut into pieces (1 cm)50 g
-
Chinese white radish peeled and cut into pieces (4-5 cm - see Tips)500 g
-
dried shrimp (see Tips)30 g
-
eschalots2
-
vegetable oil30 g
-
Chinese sausages (lap cheong), cut into thin slices (5 mm - see Tips)2
-
caster sugar20 g
-
light soy sauce2 tsp
-
spring onions/shallots cut into thin slices2
Dificuldade
médio
Nutrição por 10 slices
Sódio
6903.4 mg
Proteína
70.3 g
Energia
7416.2 kJ /
1765.8 kcal
Gordura
86 g
Fibra
16.6 g
Gordura saturada
23.8 g
Hidratos de carbono
171.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Around Asia
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mapo tofu
15min
Sesame Crème
10min
Shallot Oil
25min
Salted Fish Pork Belly
30min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Sweet and sour pork ribs
40min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Yam Rice
45min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min