Dispositivos e acessórios
Victoria sponge cake
Preparação 15min
Total 1h 20min
10 portions
Ingredientes
Sponge
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease170 g
-
caster sugar170 g
-
eggs3
-
self-raising flour170 g
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
natural vanilla extract (optional)1 tsp
Filling
-
jam (strawberry or raspberry - see Tip)100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
-
fresh raspberries125 g
-
icing sugar to dust1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
396.3 mg
Proteína
4.1 g
Energia
1565.5 kJ /
374.2 kcal
Gordura
22.7 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
13.8 g
Hidratos de carbono
39.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Christmas mince pies
1h 40min
Chocolate butter cream
10min
Icing sugar
10min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Buttercream icing
5min
Spotted Dick Pudding
2h 45min
Shortbread
1h
Victoria Sponge
1h 10min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min
Classic Flapjack
55min
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Scones
30min