Risotto bolognese
TM31 TM5 TM6

Risotto bolognese

4.5 (423 avaliações )

Ingredientes

  • 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 200 g beef mince
  • 2 tbsp olive oil
  • 1 carrot, cut into pieces (approx. 100 g)
  • 1 celery stalk, cut into pieces (approx. 50 g)
  • 1 shallot, cut into halves (approx 30 g)
  • 250 g risotto rice (e.g. Arborio or Carnaroli)
  • 650 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
    ou 1 tbsp vegetable stock paste, homemade
  • 300 g tomato passata
  • 1 bay leaf, dried
  • 1 tsp fine salt
  • ½ tsp freshly ground black pepper
  • 15 g butter

Nutrição
por 1 portion
Energia
2241 kJ / 535 kcal
Proteína
24 g
Hidratos de carbono
53 g
Gordura
25 g
Fibra
3.1 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas