Dispositivos e acessórios
Risotto bolognese
Preparação 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
beef mince200 g
-
olive oil2 tbsp
-
carrot cut into pieces (approx. 100 g)1
-
celery stalk cut into pieces (approx. 50 g)1
-
shallot cut into halves (approx 30 g)1
-
risotto rice (e.g. Arborio or Carnaroli)250 g
-
water650 g
-
1 tbsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
tomato passata300 g
-
bay leaf, dried1
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
butter15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
2241 kJ /
535 kcal
Gordura
25 g
Fibra
3.1 g
Hidratos de carbono
53 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Quick Easy Dinners
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sausage and pea risotto
30min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Family burger pie
1h 25min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15min
Lamb sausage ragu
30min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1h
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Baked chicken pizzaiola
55min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Smash burger taco
40min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Chicken and risoni bake
1h 15min