Dispositivos e acessórios
Acadian Chicken Fricot
Preparação 30min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
Chicken Stock
-
carrot medium, peeled and quartered1
-
onion medium, quartered1
-
celery sliced1 stalk
-
free range chicken, bone in, skin on (thighs, breast)600 - 750 g
-
water to cover (not higher than max. fill mark)
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper to taste¼ tsp
Dumplings
-
all-purpose flour110 g
-
baking powder15 g
-
salt½ tsp
-
dried ground summer savory to taste½ tsp
-
cold water120 g
Fricot
-
onions quartered100 g
-
celery with leaves, quartered100 g
-
dried ground summer savory to taste2 - 3 tsp
-
potatoes (approx. 4 med.), peeled and diced600 g
-
carrots peeled and diced250 g
-
salt to taste2 tsp
-
freshly ground black pepper to taste
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
2536 mg
Proteína
36.2 g
Energia
2550.1 kJ /
609.5 kcal
Gordura
23.4 g
Fibra
9.3 g
Gordura saturada
6.2 g
Hidratos de carbono
64.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
O Canada
20 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Southern Potato Salad
1h 15min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Nenhuma avaliação
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Baked Salmon with Spiralized Zucchinis
30min
Spiralized Pear Chocolate Bowl
30min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Basic Soup Purée
45min
Rolled Frittata
55min
Shrimp and Crab Stack
25min
Onion Skin Broth
1h 5min
Veggie-packed Vegan Pizza
1h 30min
Sea Salt Caramel Cookies (Metric)
24h 50min