Dispositivos e acessórios
Acadian Chicken Fricot
Preparação 30min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
Chicken Stock
-
carrot medium, peeled and quartered1
-
onion medium, quartered1
-
celery sliced1 stalk
-
free range chicken, bone in, skin on (thighs, breast)600 - 750 g
-
water to cover (not higher than max. fill mark)
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper to taste¼ tsp
Dumplings
-
all-purpose flour110 g
-
baking powder15 g
-
salt½ tsp
-
dried ground summer savory to taste½ tsp
-
cold water120 g
Fricot
-
onions quartered100 g
-
celery with leaves, quartered100 g
-
dried ground summer savory to taste2 - 3 tsp
-
potatoes (approx. 4 med.), peeled and diced600 g
-
carrots peeled and diced250 g
-
salt to taste2 tsp
-
freshly ground black pepper to taste
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
2536 mg
Proteína
36.2 g
Energia
2550.1 kJ /
609.5 kcal
Gordura
23.4 g
Fibra
9.3 g
Gordura saturada
6.2 g
Hidratos de carbono
64.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
O Canada
20 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Boiled Pasta
20min
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Nenhuma avaliação
Tomato Soup with Grilled Cheese
40min
Spanish Rice
35min
Red Rice
55min
Grated Potato Pancakes
Nenhuma avaliação
Pina Colada Dessert (Pineapple Cheesecake Parfaits)
3h 35min
Steak Sauce
30min
Lollipops
40min
Yellow rice with chicken
40min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min