Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chicken Stock
- 1 carrot, medium, peeled and quartered
- 1 onion, medium, quartered
- 1 stalk celery, sliced
- 600 - 750 g free range chicken, bone in, skin on (thighs, breast)
- water, to cover (not higher than max. fill mark)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper, to taste
Dumplings
- 110 g all-purpose flour
- 15 g baking powder
- ½ tsp salt
- ½ tsp dried ground summer savory, to taste
- 120 g cold water
Fricot
- 100 g onions, quartered
- 100 g celery, with leaves, quartered
- 2 - 3 tsp dried ground summer savory, to taste
- 600 g potatoes (approx. 4 med.), peeled and diced
- 250 g carrots, peeled and diced
- 2 tsp salt, to taste
- freshly ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2550.1 kJ / 609.5 kcal
- Proteína
- 36.2 g
- Hidratos de carbono
- 64.2 g
- Gordura
- 23.4 g
- Gordura saturada
- 6.2 g
- Fibra
- 9.3 g
- Sódio
- 2536 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Blueberry Jam
45min
Fish and Chips
Nenhuma avaliação
Chicken and pepper souvlaki with rice
1 godz. 5 min
Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
5h 30min
Stuffed Gnocchi
1h 20 min
Caramelised red onion chutney
24h
Noodle soup
35 Min
Bean stew with meatballs
45min
Berry foam
10 min
Pineapple Shortbread
2h
Egg Free Pistachio Ice Cream
8sa 20 dk
Pineapple Pork Chops
2u. 40min