![Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/92ff14e4-cc1a-49ec-a5f4-8d260daa7cc4/Derivates/2324d5ff-ade6-4b22-a94b-e15fe95bd969.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sous-Vide Pork Chops
- 28 oz pork chops, boneless, 4 chops (approx. 1 in. thick)
- 4 - 8 pinches salt
- 4 - 8 pinches ground black pepper
- 2 sprigs fresh rosemary
- 2 garlic cloves, cut in halves lengthwise
- 2 tsp extra virgin olive oil
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark), plus extra to cool
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
ou 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Chocolate Sauce and Caramelized Pears
- 2 ½ oz dark chocolate (70% cocoa), cut in pieces
- 2 tsp balsamic vinegar
- ½ oz water
- 2 tbsp unsalted butter
- 1 tbsp brown sugar
- 2 Bosc pears, cored, peeled, cut lengthwise in 8 wedges
- 2 - 3 tbsp spiced rum (opcional)
- 1 - 2 pinches salt
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2541.8 kJ / 607.5 kcal
- Proteína
- 43.3 g
- Hidratos de carbono
- 25.5 g
- Gordura
- 33.8 g
- Gordura saturada
- 14.3 g
- Fibra
- 5.3 g
- Sódio
- 485.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Braided Milk Bread (TM5/6 Metric)
2h 20min
Deviled Eggs
20 分钟
Pizza Dough (TM5/6 Metric)
1 Std.
Caramelized Onion Pizza Dough
4h 25min
Bistro Mayonnaise
5 Min
Beer Bread
1hod. 10min
Greek Yogurt
11h 40min
Montreal Steak Seasonning Blend
5 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Cream of Asparagus Soup
15 分钟
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 Min