
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sous-Vide Pork Chops
- 28 oz pork chops, boneless 4 chops (approx. 1 in. thick)
- 4 - 8 pinches salt
- 4 - 8 pinches ground black pepper
- 2 sprigs fresh rosemary
- 2 garlic cloves cut in halves lengthwise
- 2 tsp extra virgin olive oil
- water to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark), plus extra to cool
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
ou 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Chocolate Sauce and Caramelized Pears
- 2 ½ oz dark chocolate (70% cocoa) cut in pieces
- 2 tsp balsamic vinegar
- ½ oz water
- 2 tbsp unsalted butter
- 1 tbsp brown sugar
- 2 Bosc pears cored, peeled, cut lengthwise in 8 wedges
- 2 - 3 tbsp spiced rum (opcional)
- 1 - 2 pinches salt
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 607.5 kcal / 2541.8 kJ
- Proteína
- 43.3 g
- Gordura
- 33.8 g
- Hidratos de carbono
- 25.5 g
- Fibra
- 5.3 g
- Gordura saturada
- 14.3 g
- Sódio
- 485.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Hollandaise Sauce
15min
Oven Mushroom and Beef Burger
Nenhuma avaliação
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25h 20min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25min
Slow Cooked Beef and Artichokes
2h
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Crab Cakes
1h 35min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Grisons Barley Soup
55min
French Onion Soup
1h 10min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min