
Versões compatíveis
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Marinade
- 6 green onions trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish
- 3 garlic cloves
- 1 oz ginger peeled
- 4 oz orange juice
- 3 oz soy sauce
- 2 oz sesame oil
- 1 oz Korean chili paste (gochujang)
- 2 tbsp brown sugar
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 pork chops, boneless thick cut (approx. 1 in.)
Spicy Rice
- 35 oz water
- 6 oz long-grain white rice
-
onion to brush grill
ou vegetable oil to grease
Pork Chops and Steamed Bok Choy
- 20 oz baby bok choy halved
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 524 kcal / 2192 kJ
- Proteína
- 47 g
- Gordura
- 17 g
- Hidratos de carbono
- 45 g
- Fibra
- 3 g
- Gordura saturada
- 4 g
- Sódio
- 1245 mg
Receitas alternativas
Korean Beef Bowl
1h
Hoisin Pork Bowl
45min
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Pork and Green Beans Sauté
45min
Kung Pao Chicken
1h 5min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Char Siu Pork with Rice
8h 40min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2h 50min
Pork Gyros with Tzatziki
15min