Versões compatíveis
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Marinade
- 6 green onions, trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish
- 3 garlic cloves
- 1 oz ginger, peeled
- 4 oz orange juice
- 3 oz soy sauce
- 2 oz sesame oil
- 1 oz Korean chili paste (gochujang)
- 2 tbsp brown sugar
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 pork chops, boneless, thick cut (approx. 1 in.)
Spicy Rice
- 35 oz water
- 6 oz long-grain white rice
-
onion, to brush grill
ou vegetable oil, to grease
Pork Chops and Steamed Bok Choy
- 20 oz baby bok choy, halved
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2192 kJ / 524 kcal
- Proteína
- 47 g
- Hidratos de carbono
- 45 g
- Gordura
- 17 g
- Gordura saturada
- 4 g
- Fibra
- 3 g
- Sódio
- 1245 mg
Receitas alternativas
Hoisin Pork Bowl
45 Min
Pork and Green Beans Sauté
45 Min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Greek Stuffed Chicken
1h 35 min
Mediterranean Chicken
35 Min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Parmesan Stock Cubes
35 Min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2sa 25 dk
Korean Beef Sauté
1h 25 min
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 Min
Kung Pao Chicken
1h 5 min.