![Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DEA11C96-DF14-4024-9C62-8DCC3DD121D5/Derivates/ce3b9af3-8eaa-4068-a52a-b1e8cd6593e5.jpg)
Versões compatíveis
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Marinade
- 6 green onions, trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish
- 3 garlic cloves
- 1 oz ginger, peeled
- 4 oz orange juice
- 3 oz soy sauce
- 2 oz sesame oil
- 1 oz Korean chili paste (gochujang)
- 2 tbsp brown sugar
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 pork chops, boneless, thick cut (approx. 1 in.)
Spicy Rice
- 35 oz water
- 6 oz long-grain white rice
-
onion, to brush grill
ou vegetable oil, to grease
Pork Chops and Steamed Bok Choy
- 20 oz baby bok choy, halved
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2192 kJ / 524 kcal
- Proteína
- 47 g
- Hidratos de carbono
- 45 g
- Gordura
- 17 g
- Gordura saturada
- 4 g
- Fibra
- 3 g
- Sódio
- 1245 mg
Receitas alternativas
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Char Siu Pork with Rice
8sa 40 dk
Beef and Broccoli Sauté
30min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1hod. 45min
Hoisin Pork Bowl
45 Min
Kung Pao Chicken
1hod. 5min
Sweet and Sour Pork
35 min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Sesame Orange Chicken
1 godz. 30 min
Pork and Mushroom Wraps
30min
Pulled Pork
4h 5 min