Dispositivos e acessórios
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
Preparação 15min
Total 35min
14 stuks
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
Gouda kaas in stukken70 g
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
zachte boter80 g
-
eierdooier1
-
baconblokjes70 g
-
zonnebloempitten40 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
zout½ tl
-
ei geklopt, om te kleuren1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
178.3 mg
Proteína
6.7 g
Energia
715.4 kJ /
171 kcal
Gordura
11.9 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
9.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Gorgonzola spread
Nenhuma avaliação
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Nenhuma avaliação
Kruiden- en citroenzout
1h
Kalkoenburgers
1h 25min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Nenhuma avaliação
Dunne grissini
Nenhuma avaliação
Tostadas met kip
40min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
Driekoningentaart met frangipane
50min
Kwarktaart in potjes
4h
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min