Dispositivos e acessórios
Cotton soft Japanese cheesecake
Preparação 10min
Total 1h 45min
8 portions
Ingredientes
-
butter to grease
-
cream cheese room temperature, cut into pieces250 g
-
vegetable oil80 g
-
caster sugar150 g
-
milk120 g
-
eggs separated, room temperature6
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
cornflour60 g
-
boiling water to bake
-
icing sugar to dust
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
175.7 mg
Proteína
8.7 g
Energia
1581.3 kJ /
376.5 kcal
Gordura
26 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
28.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Cinnamon buns
3h 5min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Egg Tarts
50min
Mango pudding
12h 15min
Japanese Cheese Tarts
1h 55min
Super Soft Butter And Milk Buns
2h 40min
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1h 5min
Super Soft Cinnamon Rolls
1h 35min
Mango Swiss Roll
40min
Hazelnut chocolate brioche
2h
Portuguese-style custard tarts
40min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min