Dispositivos e acessórios
Tomat- og ostebrød
Preparação 10min
Total 3h 5min
12 skiver
Ingredientes
-
olivenolie plus ekstra til at smøre (se tip)20 g
-
løg skåret i mindre stykker70 g
-
vand320 g
-
tørgær2 teske
-
bagehvedemel500 g
-
røget ost skåret i tern (1 cm)80 g
-
tørrede tomater drænet og skåret i strimler (5 mm)50 g
-
solsikkekerne20 g
-
græskarkerner20 g
-
havsalt1 teske
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 skive
Sódio
262.3 mg
Proteína
8 g
Energia
941.4 kJ /
224.2 kcal
Gordura
7 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smør og brød
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Burgerboller
2h 20min
Brød med mælk
2h 20min
Courgette- og gulerodsbrød med kerner
1h 45min
Blomsterbrød
1h 5min
Hytteostbrød
Nenhuma avaliação
Kanelvafler
Nenhuma avaliação
Ciabatta
Nenhuma avaliação
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Nenhuma avaliação
Glutenfrit kartoffelbrød
Nenhuma avaliação
Glutenfrit toastbrød
Nenhuma avaliação
Glutenfrit briochebrød
Nenhuma avaliação
Brød af boghvede, chia og kerner
Nenhuma avaliação