Dispositivos e acessórios
Ciabatta med rødbeder
Preparação 15min
Total 15h
12 skiver
Ingredientes
-
speltkerner250 g
-
speltmel til at drysse med250 g
-
tørgær2 ¼ teske
-
havsalt2 teske
-
vand375 g
-
speltmel til at drysse med
-
rødbede skrællet og skåret i kvarte (ca. 100 g)1
-
isterning (ca. 10)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 skive
Sódio
378.2 mg
Proteína
7.5 g
Energia
681.2 kJ /
162.2 kcal
Gordura
1.3 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
27.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smør og brød
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Burgerboller
2h 20min
Brød med mælk
2h 20min
Courgette- og gulerodsbrød med kerner
1h 45min
Blomsterbrød
1h 5min
Hytteostbrød
Nenhuma avaliação
Kanelvafler
Nenhuma avaliação
Ciabatta
Nenhuma avaliação
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Nenhuma avaliação
Glutenfrit kartoffelbrød
Nenhuma avaliação
Glutenfrit toastbrød
Nenhuma avaliação
Glutenfrit briochebrød
Nenhuma avaliação
Brød af boghvede, chia og kerner
Nenhuma avaliação