Dispositivos e acessórios
Tigerboller
Preparação 30min
Total 2h 50min
8 stykker
Ingredientes
Brøddej
-
olie til at smøre med
-
vand120 g
-
mælk250 g
-
tørgær2 teske
-
smør20 g
-
sukker2 teske
-
bagehvedemel500 g
-
havsalt2 teske
Topping
-
rismel90 g
-
tørgær1 teske
-
sukker2 teske
-
havsalt2 knivspids
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk eller valgfri olie (se tip)2 teske
-
vand, varmt75 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
628.2 mg
Proteína
9.8 g
Energia
1379.9 kJ /
328.6 kcal
Gordura
6.9 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
55.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smør og brød
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Burgerboller
2h 20min
Brød med mælk
2h 20min
Courgette- og gulerodsbrød med kerner
1h 45min
Blomsterbrød
1h 5min
Hytteostbrød
Nenhuma avaliação
Kanelvafler
Nenhuma avaliação
Ciabatta
Nenhuma avaliação
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Nenhuma avaliação
Glutenfrit kartoffelbrød
Nenhuma avaliação
Glutenfrit toastbrød
Nenhuma avaliação
Glutenfrit briochebrød
Nenhuma avaliação
Brød af boghvede, chia og kerner
Nenhuma avaliação