Dispositivos e acessórios
Pineapple Upside Down Cake
Preparação 20min
Total 1h 15min
12 slices
Ingredientes
Topping
-
brown sugar5 oz
-
unsalted butter diced, room temperature4 oz
-
canned pineapple in juice, plus 5 oz juice6 - 7 slices
Batter
-
confectioners sugar6 oz
-
unsalted butter diced, room temperature6 oz
-
large eggs2
-
dark rum divided3 tbsp
-
vanilla extract1 tsp
-
all-purpose flour8 ½ oz
-
baking powder2 tsp
-
salt⅛ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
108.3 mg
Proteína
4.1 g
Energia
1714.2 kJ /
409.7 kcal
Gordura
20.5 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
12.5 g
Hidratos de carbono
52.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Blueberry Coffee Cake
1h
Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce
1h
Summer Breeze Pineapple Pound Cake
1h 10min
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1h 45min
Banana Nut Bundt Cake
1h 30min
Hot Cocoa Bundt Cake
2h
Aloha Carrot Cake
1h 20min
Apple Cinnamon Cake
1h 45min
Lasagna
2h 30min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20min
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2h
Chocolate Covered Pound Cake
1h 30min