![Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DFC96B82-8957-4AD6-BC04-A212952AB4CF/Derivates/F325D143-335E-4C0E-B64A-AFF1B1B60485.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 tbsp dark brown sugar
- 2 tsp salt
- 1 tsp whole black peppercorns
- 1 tsp ground ginger
- 1 tsp garlic powder
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp dried red chili flakes
- ¼ tsp ground cloves
- 1 pork tenderloin (approx. 16-24 oz), cut in half
- 8 oz shallots, quartered lengthwise
- fresh lemongrass (4 in. piece), quartered lengthwise
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
Ginger Glaze
- 4 oz dark brown sugar
- 2 tsp ginger, minced
- 1 tbsp corn starch
- 4 oz water
- 2 oz rice vinegar
- 1 oz soy sauce
- non-stick spray oil
- fresh parsley, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1803 kJ / 431 kcal
- Proteína
- 38 g
- Hidratos de carbono
- 42 g
- Gordura
- 12 g
- Gordura saturada
- 4 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 628 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50 min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Pulled Pork Burgers
4 Std. 50 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Sous-vide Steak
1ч. 30 мин.
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 Std. 5 Min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1ч. 45 мин.
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.