Dispositivos e acessórios
Gluten-Free Chocolate Fruit Oatmeal Muffins
Preparação 10min
Total 30min
12 pieces
Ingredientes
-
rolled oats, gluten free plus 2 tbsp for topping4 oz
-
rice flour3 ½ oz
-
tapioca flour1 ½ oz
-
banana cut in half7 oz
-
frozen berries5 oz
-
large eggs2
-
Greek yogurt4 oz
-
4 - 5 oz maple syrupcoconut sugar4 - 5 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
cocoa powder1 oz
-
baking powder2 tsp
-
baking soda¼ tsp
-
salt¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 pieces
Sódio
161.4 mg
Proteína
4.9 g
Energia
696.5 kJ /
166.5 kcal
Gordura
2.8 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
32.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Breakfast on-the-go
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Superfood Breakfast Muffins
1h
Overnight Chocolate Chia Pudding
8h
Gluten Free Pancakes and Waffles
45min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20min
Kids Chocolate Carrot Muffins
40min
Sweet Potato Oatmeal Bars
55min
Gluten-Free Banana Bread
55min
Banana Nut Bliss Cookies
25min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Apple and Pear Hot Cereal
1h 35min
Almond Butter Oatmeal Cookies
20min