Dispositivos e acessórios
Gluten Free Dinner Rolls
Preparação 15min
Total 1h 55min
6 pieces
Ingredientes
All-Purpose Gluten Free Flour
-
white quinoa7 oz
-
chia seeds3 ½ oz
-
corn starch7 oz
-
arrowroot3 ½ oz
Dinner Rolls
-
psyllium husk powder1 oz
-
water6 oz
-
whole milk4 oz
-
unsalted butter2 oz
-
sugar2 oz
-
active dry yeast1 packet/envelope
-
baking powder2 tsp
-
xanthan gum1 tsp
-
large eggs divided2
-
salt1 tsp
-
everything bagel seasoning (opcional)1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
569.2 mg
Proteína
14.2 g
Energia
2330.5 kJ /
557 kcal
Gordura
19 g
Fibra
14.9 g
Gordura saturada
6.6 g
Hidratos de carbono
84.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Gluten Free
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Vegan Oyster Mushroom Soup
40min
Gluten free focaccia bread
1h
Coconut Butter
5min
Soy Yogurt
11h 30min
Gluten-Free Banana Bread
55min
Cashew Milk
5min
Gluten free tortillas
40min
Maple Ice Cream with Almond Milk
13h 20min
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Gluten free bread rolls
2h 30min