Dispositivos e acessórios
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
Preparação 5min
Total 14h 20min
10 porties
Ingredientes
Chocolade ijs
-
suiker150 g
-
rode chilipeper, gedroogd (zie tip)1
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken100 g
-
eierdooiers8
-
ongezoete cacaopoeder40 g
-
melk min. 3,2%620 g
-
zout¼ tl
-
room, min. 30% vet620 g
Whiskey siroop
-
bourbon-whiskey (bv. Jack Daniel's, Jim Beam...) (zie tip)120 g
-
suiker100 g
-
water20 g
-
30 g honingahornsiroop (opcional)30 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
gemalen kaneel2 snuifjes
-
natuurlijk vanille-extract½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
146.6 mg
Proteína
6.7 g
Energia
2027.4 kJ /
484.6 kcal
Gordura
32.7 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
19.3 g
Hidratos de carbono
37.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Black Collection
10 Receitas
Benelux
Benelux
Ice Ice Baby
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Chocoladeroomijs
12h
Vanilleroomijs
12h
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Nenhuma avaliação
Pisco sour
10min
250 g sjalot kleuren
Nenhuma avaliação
Vleesballetjes met parelrijst
Nenhuma avaliação
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Chocolade rijstpudding
1h 5min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Curryketchup
30min