Dispositivos e acessórios
Amandelbretzels
Preparação 20min
Total 50min
8 stuks
Ingredientes
Vulling
-
suiker100 g
-
gepelde amandelen100 g
-
water30 g
-
citroen liefst biologische, geraspte schil½
-
citroensap1 el
Bretzels
-
bladerdeeg (± 25×42 cm)1
-
ei losgeklopt1
-
gehakte amandelen3 el
-
citroensap2 - 3 tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
6.9 g
Energia
1264 kJ /
303 kcal
Gordura
18 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paasmenu
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Vanillevla met rabarber
50min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Nenhuma avaliação
Peren in rode wijn
5h
Mediterraanse gebakjes
Nenhuma avaliação
Bessenjamtaart
2h 35min
Aardappelgoulash
1h
Gefermenteerde wortelen
Nenhuma avaliação
Kruidenvinaigrette
Nenhuma avaliação
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Mousse van kaas
10min
Peren in rode wijn
3h 20min