Dispositivos e acessórios
Alpe-makaroni
Preparação 20min
Total 45min
4 portioner
Ingredientes
Makaroni
-
gruyére ost skåret i mindre stykker (ca. 3 cm)100 g
-
kartofler skåret i tern (1 cm)400 g
-
vand450 g
-
fløde, 35 %300 g
-
salt1 tsk
-
peber, stødt¼ tsk
-
æbler skåret i mindre stykker (2 cm)500 g
-
pasta makaroni250 g
-
hvedemel40 g
-
løg skåret i fine ringe160 g
-
smør, usaltet30 g
Æblekompot og servering
-
citronsaft25 g
-
sukker juster efter smag20 - 40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20 g
Energia
3642 kJ /
874 kcal
Gordura
45 g
Hidratos de carbono
92 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
50 års jubilæum
50 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Vegetarlasagne
Nenhuma avaliação
Japansk ramen
Nenhuma avaliação
Soba nudler
Nenhuma avaliação
Japanske ramen nudler
Nenhuma avaliação
Dumpling dej
1h
Kinesiske ægnudler
1h
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Nenhuma avaliação
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Nenhuma avaliação
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50min
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Nenhuma avaliação