Dispositivos e acessórios
Hainan kylling med ris, grøntsagssuppe og dampede æg
Preparação 15min
Total 1h 25min
4 portioner
Ingredientes
-
kyllingelår, uden skind og ben (ca. 2 ben), udbenet500 g
-
soyasauce, light10 g
-
hvid peber, stødt¼ tsk
-
æg3
-
vand1560 g
-
salt1 ½ tsk
-
ingefær50 g
-
hvidløg10 g
-
vegetabilsk olie30 g
-
ris skyllet300 g
-
hønsebouillon, terning (til 0,5 l)1
-
pandanblade (se tip)2
-
løg50 g
-
kartofler skåret i tern70 g
-
tomater skåret i både70 g
-
gulerødder skåret i tern120 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1488 mg
Proteína
31 g
Energia
2663 kJ /
637 kcal
Gordura
24 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
72 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
50 års jubilæum
50 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Vegetarlasagne
Nenhuma avaliação
Japansk ramen
Nenhuma avaliação
Soba nudler
Nenhuma avaliação
Japanske ramen nudler
Nenhuma avaliação
Dumpling dej
1h
Kinesiske ægnudler
1h
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Nenhuma avaliação
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Nenhuma avaliação
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50min
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Nenhuma avaliação