![Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes) Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1EE289C3-F8E3-4C5D-9BF3-E392378D4E54/Derivates/522CA9C1-F4CB-4CF5-8C2C-58FB0686A135.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Starter Dough
- 2 ½ oz whole milk
- 2 ¼ tsp active dry yeast (1 package)
- 1 tsp sugar
- 4 ½ oz bread flour
- warm water, to cover dough
Dough
- 4 oz sugar
- 1 lemon, organic, zest only, no white pith
- 1 orange, organic, zest only, no white pith
- 2 oz whole milk
- 2 ½ oz unsalted butter, room temperature
- 2 large eggs
- 4 tsp active dry yeast (2 packages)
- 1 oz orange flower water (see Variation)
- 16 oz bread flour, plus extra to dust
- 1 pinch salt
Forming and Decorating
- 1 large egg, whisked
- 4 - 5 oz candied fruit, mixed, to taste
- 1 oz sliced almonds
- 1 ½ oz sugar (moistened with a few drops water)
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 1493.8 kJ / 357 kcal
- Proteína
- 9.9 g
- Hidratos de carbono
- 60 g
- Gordura
- 9 g
- Gordura saturada
- 4 g
- Fibra
- 2.6 g
- Sódio
- 53.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3 Std. 20 Min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 Std. 5 Min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3 Std.
Jamaica Hibiscus Margarita
1 Std. 5 Min
Polvorones - Wedding Cookies
1 Std. 30 Min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
14h 30min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3u. 10min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 Min
Ginger Snaps with Mascarpone and Figs
1h 55 min
Hamburger Buns with Stout Beer
3 Std.
Caramel Latte
15 Min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 Std. 40 Min