Dispositivos e acessórios
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
Preparação 30min
Total 3h
12 pieces
Ingredientes
Starter Dough
-
whole milk2 ½ oz
-
active dry yeast (1 package)2 ¼ tsp
-
sugar1 tsp
-
bread flour4 ½ oz
-
warm water to cover dough
Dough
-
sugar4 oz
-
lemon organic, zest only, no white pith1
-
orange organic, zest only, no white pith1
-
whole milk2 oz
-
unsalted butter room temperature2 ½ oz
-
large eggs2
-
active dry yeast (2 packages)4 tsp
-
orange flower water (see Variation)1 oz
-
bread flour plus extra to dust16 oz
-
salt1 pinch
Forming and Decorating
-
large egg whisked1
-
candied fruit, mixed to taste4 - 5 oz
-
sliced almonds1 oz
-
sugar (moistened with a few drops water)1 ½ oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
53.3 mg
Proteína
9.9 g
Energia
1493.8 kJ /
357 kcal
Gordura
9 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
60 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then. Now. Always.
16 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Key Lime Pie
4h 40min
Banana Bread
1h 50min
Sugar Glaze
5min
Crêpes
1h 15min
Quick Puff Pastry
1h 20min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10min
Chocolate Pistachio Brownies
45min
Spidey Chicken à la King
40min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2h 15min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Pinot Noir Poached Pears
2h
Banana Nut Bundt Cake
1h 30min