Dispositivos e acessórios
Salmon Tartare
Preparação 10min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
pink peppercorns plus extra to garnish1 tsp
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
fresh salmon fillet (sushi quality), skinless cut into 3 pieces10 ½ oz
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
watercress leaves or mixed salad3 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
234.8 mg
Proteína
10.6 g
Energia
619.3 kJ /
148 kcal
Gordura
11.2 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
2.2 g
Hidratos de carbono
1.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Tuna Tartare
40min
Cod with Citrus Butter
50min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Steak Tartare
15min
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35min
Squid and Shrimp Risotto
1h
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Gazpacho
1h 15min