Dispositivos e acessórios
Salmon Tartare
Preparação 10min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
pink peppercorns plus extra to garnish1 tsp
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
fresh salmon fillet (sushi quality), skinless cut into 3 pieces10 ½ oz
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
watercress leaves or mixed salad3 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
234.8 mg
Proteína
10.6 g
Energia
619.3 kJ /
148 kcal
Gordura
11.2 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
2.2 g
Hidratos de carbono
1.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Squid and Shrimp Risotto
1h
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Cod with Citrus Butter
50min
Mushroom Risotto
30min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Tuna Tartare
40min
Lemon Risotto
30min
Ceviche
1h 10min