Dispositivos e acessórios
Sautéing Turkey Strips
Preparação 5min
Total 15min
2 portions
Ingredientes
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
½ oz yellow oniongarlic clove1
-
turkey meat, boneless and skinless in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels8 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
1526 mg
Proteína
29 g
Energia
980.5 kJ /
234.5 kcal
Gordura
12 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Basic Meat & Seafood
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30min
Chopped Onions
5min
Ground Coffee for Brewing
5min
Steamed Shrimp
20min
Steamed Spinach
20min
Chopped Garlic
5min
Grated Carrots
5min
Sautéing Shrimp
15min
Sautéing Chicken Strips
15min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Beef Stroganoff
1h
Steamed Corn on the Cob
25min