Dispositivos e acessórios
Sautéing Turkey Strips
Preparação 5min
Total 15min
2 portions
Ingredientes
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
½ oz yellow oniongarlic clove1
-
turkey meat, boneless and skinless in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels8 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
1526 mg
Proteína
29 g
Energia
980.5 kJ /
234.5 kcal
Gordura
12 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Basic Meat & Seafood
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
French Fries (Paul)
1h 15min
Fish and Zucchini
35min
Cod with Citrus Butter
50min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1h
Steamed Shrimp
20min
Braided Milk Bread
2h 20min
Sautéing Shrimp
15min
Sautéing Chicken Strips
15min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Sautéing 7 oz Eggplant
30min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min