Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g ciuperci proaspete, în amestec (de ex. gălbiori, hribi, Pleurotus...), curățate (vezi recomandarea)
- 150 g ceapă, tăiată felii (1 cm)
- 1500 g apă
- 1 linguriță sare
-
150
g oțet alb, 10%
ou 150 g oțet de mere - 10 g sare
- 10 g zahăr
- 4 foi de dafin, uscate
- 12 boabe de piper negru
- 4 lingurițe boabe de muștar
- 8 boabe de ienibahar
- Nutrição
- por 1 borcan
- Energia
- 348.2 kJ / 83.2 kcal
- Proteína
- 5.2 g
- Hidratos de carbono
- 14.5 g
- Gordura
- 1.6 g
- Gordura saturada
- 0.3 g
- Fibra
- 3.4 g
- Sódio
- 1577.4 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Burgeri din sfeclă roșie cu ceapă caramelizată
3h 10min
Dressing cu iaurt
5min
Ceai verde cu turmeric
Nenhuma avaliação
Spritz cu căpșune și ghimbir
15 Min
Boeuf bourguignon
1 Std. 30 Min
Cocktail cu ceai negru și rom
1 Std. 30 Min
Pâine cu fructe uscate
2 Std. 55 Min
Fasole verde sous-vide
1 Std. 20 Min
Salată Waldorf pe frunze de andive
30 Min
Pâine cu chorizo
1 Std. 30 Min
Punci de mere
30 Min
Piure de cartofi și legume
40min