Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g ciuperci proaspete, în amestec (de ex. gălbiori, hribi, Pleurotus...), curățate (vezi recomandarea)
- 150 g ceapă, tăiată felii (1 cm)
- 1500 g apă
- 1 linguriță sare
-
150
g oțet alb, 10%
ou 150 g oțet de mere - 10 g sare
- 10 g zahăr
- 4 foi de dafin, uscate
- 12 boabe de piper negru
- 4 lingurițe boabe de muștar
- 8 boabe de ienibahar
- Nutrição
- por 1 borcan
- Energia
- 348.2 kJ / 83.2 kcal
- Proteína
- 5.2 g
- Hidratos de carbono
- 14.5 g
- Gordura
- 1.6 g
- Gordura saturada
- 0.3 g
- Fibra
- 3.4 g
- Sódio
- 1577.4 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Tartar de vită
10min
Spumă de căpșuni și frișcă
5min
Gem de fructe tradițional
55 Min
Gem de cireșe
45 Min
Gem de prune și mere
40 Min
Jeleu de struguri
Nenhuma avaliação
Gem de fructe de pădure
1 Std.
Plăcintă cu cremă de portocală, din rulouri cu scorțișoară
5h 30 min
Slush de lămâie
10min
Ardei în sos dulce-acrișor
30 Min
Piure de fasole albă cu spanac
30 Min
Ceapă tocată
5min