
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g ciuperci proaspete în amestec (de ex. gălbiori, hribi, Pleurotus...), curățate (vezi recomandarea)
- 150 g ceapă tăiată felii (1 cm)
- 1500 g apă
- 1 linguriță sare
-
150
g oțet alb 10%
ou 150 g oțet de mere - 10 g sare
- 10 g zahăr
- 4 foi de dafin, uscate
- 12 boabe de piper negru
- 4 lingurițe boabe de muștar
- 8 boabe de ienibahar
- Nutrição
- por 1 borcan
- Energia
- 83.2 kcal / 348.2 kJ
- Proteína
- 5.2 g
- Gordura
- 1.6 g
- Hidratos de carbono
- 14.5 g
- Fibra
- 3.4 g
- Gordura saturada
- 0.3 g
- Sódio
- 1577.4 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Dressing cu muștar și oțet balsamic
10min
Pui și dovleac cu curry massaman, supă de nucă de cocos
Nenhuma avaliação
Gem de cireșe
45min
Jeleu de struguri
Nenhuma avaliação
Gem de zmeură
45min
Cozonac de carne bavarez
4h 30min
Brânză proaspătă de vaci
15h 20min
Seitan cu legume, la borcan
Nenhuma avaliação
Gustări cu praz și cârnat uscat
1h
Gem de fructe tradițional
55min
Tartă Tatin
1h
Dressing cu portocală și curry
Nenhuma avaliação