Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
20
g ulei vegetal
ou 20 g ulei de măsline - 400 g vinete, tăiate felii (2 cm), apoi tăiate bucăți (3 cm)
- Nutrição
- por 1 Rețetă completă
- Energia
- 1132 kJ / 270 kcal
- Proteína
- 4 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Gordura
- 20 g
- Gordura saturada
- 1 g
- Fibra
- 11.2 g
- Sódio
- 16 mg
Receitas alternativas
Cremă tartinabilă din sardine
5 Min
Bastonașe de morcovi prăjite (stir-fried) (400 g)
20min
Chilli cu dovleac copt și fasole neagră (fără alergeni)
45 min
Burgeri din fasole, cu pistou și slaw (fără alergeni)
1 Std. 30 Min
Crudități cu sos de nuci
5 Min
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25min
Vinete sotate (200 g)
30 min
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25min
Panna cotta de nuci caju cu sos de zmeură
3 Std. 20 Min
Dovlecei sotați (200 g)
20min
Fasole verde rumenită ușor
25min
Orez brun, cu bobul lung, fiert
55 min