Dispositivos e acessórios
Borscht
Preparação 15min
Total 50min
6 porties
Ingredientes
-
verse peterselie leaves only3 - 5 takjes
-
tomaten cut in pieces200 g
-
uien cut in pieces100 g
-
wortelen cut in pieces100 g
-
rode bieten cut in pieces (2 cm)200 g
-
olie40 g
-
aardappelen cut in pieces (2 cm)150 g
-
rode paprika cut in pieces (2 cm)100 g
-
witte kool cut in strips200 g
-
water1000 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
2 g
Energia
513 kJ /
123 kcal
Gordura
7 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vegan jus
40min
Aardappelsoep met curry
35min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Hornazo
Nenhuma avaliação
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Paella met kidneybonen
55min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min
Linzensoep met spinazie
50min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Indiase groentencurry
50min