Dispositivos e acessórios
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
Preparação 35min
Total 1h 25min
3 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse peterselie alleen de blaadjes5 - 10 g
-
vers gemalen peper1 - 2 snuifjes
-
water1100 g
-
zout2 tl
-
gedroogde lasagnevellen160 g
-
aubergines in kleine blokjes (ong. 1 cm)300 g
-
teentje knoflook1
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
selderstengel in stukken30 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik500 g
-
ricotta uitgelekt250 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
24 g
Energia
2352 kJ /
561 kcal
Gordura
29 g
Fibra
7 g
Hidratos de carbono
48 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Moussaka met linzen
2h 20min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Nenhuma avaliação
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Spinazierisotto met asperges
40min
Zalm en venkel risotto
25min
Hot dogs
35min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Gnocchi Tricolore
35min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Worst met erwtenrisotto
30min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min