Dispositivos e acessórios
Bearnaisesaus
Preparação 10min
Total 15min
1 beker
Ingredientes
-
sjalotten gehalveerd50 g
-
verse dragon alleen de blaadjes1 takje
-
droge witte wijn50 g
-
witte wijnazijn (bij voorkeur dragonazijn)1 el
-
boter in stukken200 g
-
eierdooiers4
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 beker
Proteína
15 g
Energia
7666 kJ /
1833 kcal
Gordura
192 g
Fibra
0.9 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Choronsaus
20min
Zeevruchtennat met champagne
Nenhuma avaliação
Hollandaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Bearnaisesaus
20min
Groene pepersaus
20min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Mayonaise
5min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Bechamelsaus
15min