Dispositivos e acessórios
Groenten met aardappelen en vlees
Preparação 10min
Total 35min
1 portie
Ingredientes
-
aardappelen in stukken gesneden40 - 60 g
-
groenten in stukken gesneden90 - 100 g
-
20 - 30 g visfilet, in stukjes gesnedenvlees stukken, pees vrij in stukjes gesneden20 - 30 g
-
water400 g
-
sinaasappelsap30 - 45 g
-
koolzaadolie (8-10 g)2 - 2 ½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
8 g
Energia
831 kJ /
199 kcal
Gordura
12 g
Fibra
2.8 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Nenhuma avaliação
Fruitpapje met ontbijtgranen
Nenhuma avaliação
Cottage pie
1h 10min
Spaghetti muffins
55min
Vissticks met tomatensaus
50min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Suikerpasta
1h 10min
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Nenhuma avaliação
Vegan cheddar mac & cheese
Nenhuma avaliação
Groentensoep
35min
Aardappel- en groentenpuree
40min
Aardappelpuree
45min