Dispositivos e acessórios
Horror punch
Preparação 20min
Total 20min
10 glazen
Ingredientes
-
zure kersen (uitgelekt gewicht 680 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
lychees (uitgelekt gewicht 255 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
suiker50 g
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
citroenen in vieren gesneden en ontpit2
-
koud bruisend water300 g
-
gemalen ijs400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 glas
Proteína
1 g
Energia
428 kJ /
102 kcal
Gordura
0 g
Fibra
1.3 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Halloween
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Volcano Steak Burgers
Nenhuma avaliação
Zuivelvrije tzatziki
Nenhuma avaliação
Scandinavische brunch
Nenhuma avaliação
Appel-notenbrood
1h 25min
Veenbes & rode biet koekjes
2h 40min
Bevroren veenbessen margarita
5min
Ijs van amarenakersen
8h 10min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2h 10min
Hummus van rode biet
10min
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Paprika's in zoetzure saus
30min