Dispositivos e acessórios
Paastuin
Preparação 30min
Total 2h 25min
10 stuks
Ingredientes
Chocoladecrème
-
melk150 g
-
room, 35% vet150 g
-
eierdooiers3
-
suiker25 g
-
pure chocolade in stukken200 g
Chocolade genoise
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestuiven
-
eieren4
-
suiker140 g
-
boter20 g
-
cacaopoeder40 g
-
bloem100 g
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
Opbouw
-
chocoladekoekjes150 g
-
koekjes type KitKat®, in de lengte doormidden gesneden10 pakken
-
suikerpasta oranje en wit300 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
12.3 g
Energia
2813.9 kJ /
672.7 kcal
Gordura
28.9 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
87.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paasmenu
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Nenhuma avaliação
Tumis Buncis
Nenhuma avaliação
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Nenhuma avaliação
Mini monsters
1h 25min
Poedersuiker
5min
Shortbread karamel gezouten boter
2h 25min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Lamsspiesjes
Nenhuma avaliação
Amaretti van abrikoos
40min
Kruidenvinaigrette
Nenhuma avaliação
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1h 40min