Dispositivos e acessórios
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Preparação 20min
Total 40min
4 portie
Ingredientes
Linzen
-
water1000 g
-
droge zwarte linzen type Beluga300 g
-
olijfolie5 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
Selderij-appelmengsel
-
selderstengels in stukken170 g
-
appel geschild, klokhuizen verwijderd, in stukken180 g
-
vers geperst citroensap20 g
Framboos vinaigrette & walnoten
-
gepelde walnoten40 g
-
frambozen vers of bevroren100 g
-
rode bietensap60 g
-
azijn30 g
-
olijfolie40 g
-
mosterd15 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Stracciatella yoghurt
-
pure chocolade in stukken80 g
-
yoghurt300 g
-
honing20 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
Dienst
-
stevige tofu in blokjes120 g
-
verse peterselie gehakt½ bos
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
434.9 mg
Proteína
28 g
Energia
2894.7 kJ /
691.9 kcal
Gordura
31.3 g
Fibra
15.1 g
Gordura saturada
9.1 g
Hidratos de carbono
79.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lunch box
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Goulash van linzen en champignons
45min
Tarbot in champagnesaus
Nenhuma avaliação
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1h 30min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Nenhuma avaliação
Marshmallows
2h 30min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Boekweit met champignons
25min
Dubai Chocolate Tiramisu
Nenhuma avaliação
Curryketchup
30min
Gazpacho
1h 15min