Dispositivos e acessórios
Velouté met Marokkaanse smaken
Preparação 10min
Total 35min
4 portie
Ingredientes
-
sjalotten in tweeën gesneden45 g
-
olijfolie20 g
-
tuinbonen, diepvries450 g
-
courgette in blokjes gesneden200 g
-
tomaten in blokjes gesneden200 g
-
water600 g
-
verse munt5 bladeren
-
verse koriander5 bladeren
-
gemalen komijn2 tl
-
zout aan te passen aan de smaak1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
8.5 g
Energia
652 kJ /
157 kcal
Gordura
6.8 g
Fibra
9.3 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ramadan
20 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gozleme
1h 40min
Bietencarpaccio met Burrata
Nenhuma avaliação
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Gegrilde zeevruchten plank
Nenhuma avaliação
Stevige linzenchili
50min
Komkommersalade met dille
10min
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Nenhuma avaliação
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min
Maanzaadslakken
Nenhuma avaliação
Bulgur en rode linzensoep
50min
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min