Dispositivos e acessórios
Black tahini banana bread
Preparação 10min
Total 1h 20min
10 slices
Ingredientes
Banana bread
-
unsalted butter softened, plus extra to grease150 g
-
ripe bananas (approx. 4 bananas), cut into pieces350 g
-
soft dark brown sugar150 g
-
eggs2
-
plain flour170 g
-
cornflour30 g
-
black cocoa powder (see Tips)2 tbsp
-
salt2 pinches
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
black tahini (see Tips)100 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
black sesame seeds to sprinkle (optional)
Ricotta cream (optional)
-
sugar20 g
-
smooth ricotta cheese250 g
-
Greek-style natural yoghurt50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
215.1 mg
Proteína
8 g
Energia
1614.2 kJ /
385.8 kcal
Gordura
19.9 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
9.4 g
Hidratos de carbono
45.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Black limited edition Thermomix®
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72h 30min
Pistachio cream madeleines
24h 35min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51h 35min
Peach and cardamom pie
1h 35min
Black Tahini
20min
Soula's Spanakopita
1h 35min
Kvass fermented beetroot salad
168h 15min
Liquid beef stock
3h 20min
Black tahini
20min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2h 30min
Golden Milk
10min
Banana oat clusters
55min