Dispositivos e acessórios
Banoffie pie
Preparação 15min
Total 26h 30min
8 portions
Ingredientes
Dulce de leche
-
milk1000 g
-
white sugar130 g
-
brown sugar120 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
Pastry
-
white sugar50 g
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease100 g
-
plain flour plus extra to dust170 g
-
egg1
-
sea salt1 pinch
-
pouring (whipping) cream400 g
Banana topping
-
ripe bananas cut into slices3
-
chocolate shavings to decorate
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
189.7 mg
Proteína
9.1 g
Energia
2896.8 kJ /
692.4 kcal
Gordura
42.9 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
26.3 g
Hidratos de carbono
71.5 g
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