Dispositivos e acessórios
Rhubarb and vanilla strawberry jam
Preparação 10min
Total 45min
550 g
Ingredientes
-
raw sugar200 g
-
vanilla bean cut into halves1
-
rhubarb trimmed and cut into pieces (4 cm)450 g
-
strawberries hulled and cut into halves100 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 550 g
Sódio
75.7 mg
Proteína
5 g
Energia
3787.8 kJ /
905.3 kcal
Gordura
1.2 g
Fibra
10.2 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
226.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix creating something incredible
92 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mixed berry jam
50min
Spiced pear jam and chorizo
1h 35min
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30min
Strawberry jam
55min
Plum Jam
50min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45min
Plum paste
1h
Citrus marmalade
2h 20min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h
Tomato passata
1h 40min