Dispositivos e acessórios
Rhubarb and vanilla strawberry jam
Preparação 10min
Total 45min
550 g
Ingredientes
-
raw sugar200 g
-
vanilla bean cut into halves1
-
rhubarb trimmed and cut into pieces (4 cm)450 g
-
strawberries hulled and cut into halves100 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 550 g
Sódio
75.7 mg
Proteína
5 g
Energia
3787.8 kJ /
905.3 kcal
Gordura
1.2 g
Fibra
10.2 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
226.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix creating something incredible
92 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mixed berry jam
50 min
Greek Yogurt
11 h 40 min
Beetroot and horseradish relish
50 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Basic nut butter
30 min
Lemon curd
20 min
Vanilla paste
10 min
Berry chia jam
3 h 15 min
Macadamia Chocolate Cookies
1 h
Burnt orange marmalade
14 h 20 min
Best ever carrot cake
1 h 35 min
Quick beetroot relish
40 min