
Dispositivos e acessórios
Peshwari naan
Preparação 10min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
Dough
-
vegetable oil plus extra for greasing2 tbsp
-
water190 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baker's flour450 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
Greek-style natural yoghurt90 g
Filling
-
blanched almonds100 g
-
brown sugar3 tsp
-
raisins3 tsp
-
desiccated coconut plus extra for sprinkling (optional)1 ¼ tbsp
-
pouring (whipping) cream20 g
-
ghee melted, for brushing (see Tips)
Nutrição por 1 portion
Energia
546.8 kcal /
2296.8 kJ
Proteína
13.9 g
Gordura
27.5 g
Hidratos de carbono
59.4 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
8.1 g
Sódio
387.8 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Flavours of India
98 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia