Dispositivos e acessórios
Zeevruchtenstoofpot
Preparação 15min
Total 1h 5min
4 porties
Ingredientes
-
uien in stukken70 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember geschild (± 2 cm)1 stuk
-
zonnebloemolie30 g
-
rode paprika's in plakjes (6 cm x 1 cm)200 g
-
witte wijn120 g
-
water300 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
saffraan1 zakje
-
suiker10 g
-
gemalen cayennepeper½ - 1 tl
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
diepgevroren gemengde zeevruchten400 g
-
zout5 g
-
visfumet400 g
-
limoensap vers geperst30 g
-
verse kabeljauwfilets in stukken (3 cm)200 g
-
limoen in partjes1
-
verse peterselie½ bos
-
stokbrood om op te dienen
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1654.1 mg
Proteína
25.1 g
Energia
1154.6 kJ /
276 kcal
Gordura
10 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
17.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Comfort Food
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Minuut Koolsla
10min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Nenhuma avaliação
Gestoomd paaslam met groentjes
Nenhuma avaliação
Zuurkool
Nenhuma avaliação
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Nenhuma avaliação
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Lamsstoofpotje
1h 45min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min