Dispositivos e acessórios
Kalkoenstoofpot met room en champignons
Preparação 25min
Total 4h
6 porties
Ingredientes
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
wortelen in plakjes (1 cm)120 - 150 g
-
selderstengels in stukken (0,5 cm)50 - 70 g
-
witte wijn50 g
-
Dijon mosterd1 ½ tl
-
zout¾ - 1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
kippenbouillon (zie tips)750 g
-
verse tijm2 - 3 takjes
-
kalkoen in stukken (4 cm)800 g
-
olijfolie10 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vieren gesneden250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
verse peterselie fijngehakt1 el
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
graanmosterd1 ½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
980 mg
Proteína
37 g
Energia
2404 kJ /
574 kcal
Gordura
44 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slowcooken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Choronsaus
20min
Zeevruchtennat met champagne
Nenhuma avaliação
Lamscurry
1h
Pastasalade met forel en groenten
Nenhuma avaliação
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Groentencurry met rijst
Nenhuma avaliação
Chili con carne
40min
Kalkoenburgers
1h 25min
Kipfricassee
Nenhuma avaliação
Worst met erwtenrisotto
30min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Alpengratin
50min