Dispositivos e acessórios
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
Preparação 15min
Total 10h 55min
12 portions
Ingredientes
Rosemary Ice Cream
-
oat milk28 oz
-
rosemary3 sprigs
-
sugar2 oz
-
simple syrup (see Tip)7 oz
-
xanthan gum½ tsp
Apple Mousse
-
water15 oz
-
Granny Smith apples (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges36 oz
-
sugar divided7 ½ oz
-
agar-agar1 tsp
-
non-stick cooking spray
-
aquafaba (chickpea liquid, canned)11 oz
-
vegan whipping cream e.g. Silk®2 tsp
-
cream of tartar¼ tsp
-
xanthan gum½ tsp
Toasted Oat Crumble
-
fresh rosemary, leaves only chopped1 tsp
-
brown sugar5 oz
-
rolled oats2 ½ oz
-
all-purpose flour5 ½ oz
-
salt1 tsp
-
vegan butter in pieces5 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
347.4 mg
Proteína
4.4 g
Energia
1847.8 kJ /
441.6 kcal
Gordura
11.6 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
82.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chocolate Syrup
20min
Flour from Cereal Grains or Pulses
5min
Jack-O-Lantern Ice-Cream Bowls
Nenhuma avaliação
Lemon Mousse with Basil Slush
25h
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
1h 20min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Vegan Pasta
1h 10min
Maple Ice Cream with Almond Milk
13h 20min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15h 35min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3h 15min
Maple Caramel Dip
30min
Vegan Macaroni and Cheese
5h