Dispositivos e acessórios
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
Preparação 15min
Total 10h 55min
12 portions
Ingredientes
Rosemary Ice Cream
-
oat milk28 oz
-
rosemary3 sprigs
-
sugar2 oz
-
simple syrup (see Tip)7 oz
-
xanthan gum½ tsp
Apple Mousse
-
water15 oz
-
Granny Smith apples (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges36 oz
-
sugar divided7 ½ oz
-
agar-agar1 tsp
-
non-stick cooking spray
-
aquafaba (chickpea liquid, canned)11 oz
-
vegan whipping cream e.g. Silk®2 tsp
-
cream of tartar¼ tsp
-
xanthan gum½ tsp
Toasted Oat Crumble
-
fresh rosemary, leaves only chopped1 tsp
-
brown sugar5 oz
-
rolled oats2 ½ oz
-
all-purpose flour5 ½ oz
-
salt1 tsp
-
vegan butter in pieces5 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
347.4 mg
Proteína
4.4 g
Energia
1847.8 kJ /
441.6 kcal
Gordura
11.6 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
82.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sugar and Spice Cookies
1h 40min
Vanilla Yogurt
12h 20min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1h
Maple Ice Cream with Almond Milk
13h 20min
Black Tahini Banana Bread
1h 20min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
1h 30min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5h 15min
Raw Chocolate Cake
2h 20min
Chocolate Nice Cream
2h 5min
Blackberry Port Granita
6h 30min
Vegan Chocolate Cake
1h 55min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min