Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta

Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta

4.8 10 avaliações
Preparação 30min
Total 50min
6 portions

Ingredientes

Artichoke and Pancetta Filling
  • carrots in pieces (1 in.)
    3 ½ oz
  • leeks white part only, in pieces (1 in.)
    3 ½ oz
  • pancetta diced (¼ in.)
    2 oz
  • artichoke hearts, packed in water drained and cut into pieces
    10 ½ oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • salt
    1 pinch
  • goat cheese
    2 oz
  • egg yolk from a large egg
    1
Ravioli
  • Parmesan cheese cubed
    3 oz
  • homemade pasta dough from Fresh Pasta Homemade
    1
  • all-purpose flour to dust
  • water to boil pasta
  • salt to boil with pasta
  • unsalted butter to garnish

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portion

Proteína 15 g
Energia 1234 kJ / 295 kcal
Gordura 15 g
Fibra 7 g
Hidratos de carbono 28 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...