Dispositivos e acessórios
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
Preparação 30min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Artichoke and Pancetta Filling
-
carrots in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
leeks white part only, in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
pancetta diced (¼ in.)2 oz
-
artichoke hearts, packed in water drained and cut into pieces10 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt1 pinch
-
goat cheese2 oz
-
egg yolk from a large egg1
Ravioli
-
Parmesan cheese cubed3 oz
-
homemade pasta dough from Fresh Pasta Homemade1
-
all-purpose flour to dust
-
water to boil pasta
-
salt to boil with pasta
-
unsalted butter to garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
15 g
Energia
1234 kJ /
295 kcal
Gordura
15 g
Fibra
7 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fresh Pasta Homemade
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Spanish Rice
30min
Ratatouille (Confit Byaldi)
2h
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Champagne Jellies
2h 30min
Banana Liqueur Pudding
6h
Meringue Ghosts
12h 25min
Green Chili Deviled Eggs
40min
Caramel Sauce
1h 30min
Béarnaise sauce
15min
Smoked Onion Dip
10min
White BBQ Sauce
5min
Warm Caramel Spice Martini
1h 15min