Dispositivos e acessórios
Ginger Paste
Preparação 10min
Total 15min
9 oz
Ingredientes
-
ginger, fresh root peeled and cut into pieces (1½ in.)6 ½ oz
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to preserve (approx. 1 oz)1 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
249.3 mg
Proteína
0.2 g
Energia
234.9 kJ /
55.9 kcal
Gordura
5.6 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
1.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Stock Your Staples
18 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Peeled Garlic
5min
Ras el Hanout Spice Mix
10min
Baffad Masala
Nenhuma avaliação
Ground Spices
5min
Plum Sauce
50min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25min
Ginger paste
15min
Garlic paste
20min
Caramelized Onion Pizza Dough
4h 25min
Pilau rice
30min
Chili Oil Noodles with Shrimp
30min
Cucumber and mint raita
30min